Van Bronckhorst: ''We zullen daarin maatregelen nemen''

Van Bronckhorst: ''We zullen daarin maatregelen nemen''

Feyenoord won met 2-1 in De Kuip van Heracles Almelo. Na de gewonnen wedstrijd ging het vooral over de rode kaart van Nicolai Jørgensen en de reactie van Jordy Clasie na zijn wissel. Giovanni van Bronckhorst geeft aan dat Clasie een straf kan verwachten. Ook de rode kaart van Jørgensen kan de trainer niet accepteren.

''Ik zag in mijn ooghoek al dat hij hem aantikte. Dan weet je dat het rood is,'' vertelt Van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. ''Stom van Nicolai. We hebben maar een tegenstander vandaag en dat was Heracles en niet onszelf. Vandaag hebben we het onszelf moeilijk gemaakt met de rode kaart voor Nico. Dit kan ik niet accepteren, dat hij in deze fase van de competitie er zo af gaat.''

Van Bronckhorst reageert op de reactie van Clasie: ''Ongepast. Ik kan dat ook niet accepteren. Dat heb ik hem ook gezegd. Jordy heeft zijn excuses aangeboden. Het is natuurlijk een hele emotionele jongen. Iedereen verwerkt dat op zijn eigen manier. Hij is nu een stuk rustiger, maar baalt enorm van het moment. Het gaat niet om Clasie, het gaat niet om mij: het gaat om Feyenoord. Ik ga met Jordy zitten en ook met Martin. We zullen daarin maatregelen nemen."

Lees meer over
De Kuip Giovanni van Bronckhorst
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties