Derksen over Berghuis: ''Hij heeft Giovanni verrot gescholden''

Derksen over Berghuis: ''Hij heeft Giovanni verrot gescholden''

Steven Berghuis stond zondag niet in de basisopstelling van Feyenoord. De aanvaller begon tegen FC Utrecht op de reservebank na een incident op de training van de Rotterdamse club, zo gaf hij na de wedstrijd aan. Opvallend, aangezien trainer Giovanni van Bronckhorst vooraf sprak over een tactische wijziging.

"Het is niet slim, het is olie op het vuur gooien", reageert voormalig Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek. "Het gaat erom wie de waarheid spreekt. Je hebt Giovanni nog niet gehoord over de uitspraken van Berghuis, maar als het zo is dan is het niet slim van Van Bronckhorst. Want je weet: dit komt uit."

"Ik vind dat Van Bronckhorst een ontzettende blunder heeft begaan", voegt Johan Derksen toe. "Als er een incident op de training is geweest, natrappen of zo, oke. Na de training heeft hij er iets over gezegd en Berghuis heeft hem verrot gescholden."

"Je kan dan niet het hele team straffen. Een speler van dit kaliber, de meest creatieve van allemaal, moet je wel opstellen", aldus De Snor in Veronica Inside. "Je moet hem dan op een andere manier zien te pakken, maar niet zo."

Rene van der Gijp vult aan: "Als Van Bronckhorst ook volgend jaar nog trainer van Feyenoord was geweest, had hij dit niet gedaan. Hij wilde gewoon laten zien dat hij hem een eng ventje vindt."

[dumpitem=18139]

Lees meer over
Johan Derksen Giovanni van Bronckhorst Steven Berghuis FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties