Derksen over Berghuis: ''Hij heeft Giovanni verrot gescholden''

maandag 1 april 2019 20:57 155.915 keer bekeken 621 reacties Pro Shots

Steven Berghuis stond zondag niet in de basisopstelling van Feyenoord. De aanvaller begon tegen FC Utrecht op de reservebank na een incident op de training van de Rotterdamse club, zo gaf hij na de wedstrijd aan. Opvallend, aangezien trainer Giovanni van Bronckhorst vooraf sprak over een tactische wijziging.

"Het is niet slim, het is olie op het vuur gooien", reageert voormalig Feyenoord-trainer Gertjan Verbeek. "Het gaat erom wie de waarheid spreekt. Je hebt Giovanni nog niet gehoord over de uitspraken van Berghuis, maar als het zo is dan is het niet slim van Van Bronckhorst. Want je weet: dit komt uit."

"Ik vind dat Van Bronckhorst een ontzettende blunder heeft begaan", voegt Johan Derksen toe. "Als er een incident op de training is geweest, natrappen of zo, oke. Na de training heeft hij er iets over gezegd en Berghuis heeft hem verrot gescholden."

"Je kan dan niet het hele team straffen. Een speler van dit kaliber, de meest creatieve van allemaal, moet je wel opstellen", aldus De Snor in Veronica Inside. "Je moet hem dan op een andere manier zien te pakken, maar niet zo."

Rene van der Gijp vult aan: "Als Van Bronckhorst ook volgend jaar nog trainer van Feyenoord was geweest, had hij dit niet gedaan. Hij wilde gewoon laten zien dat hij hem een eng ventje vindt."

Gerelateerd nieuws
621 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 149 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69722 leden - Op dit moment zijn 1316 mensen actief, waarvan 320 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved