Toornstra: ''Het is een beetje het verhaal van de laatste tijd''

zondag 31 maart 2019 20:15 60.230 keer bekeken 130 reacties Pro Shots

Ook Jens Toornstra baalt van de late tegentreffer die Feyenoord tegen FC Utrecht de wedstrijd kostte. Volgens hem had Feyenoord het echter al eerder moeten beslissen. "Het is een beetje het verhaal van de laatste tijd. Je moet jezelf belonen en dat laten we heel vaak na. Dan kom je in de problemen."

"We geven niks weg", begint Toornstra voor de camera van Feyenoord TV. "Een vrije trap vliegt erin, dat kan gebeuren. In de tweede helft hebben zij op een fase van tien minuten na ook weinig gecreëerd. Zij zijn alleen wel zakelijk in de afronding. Ze maken hun kansen af en dan kan je een wedstrijd heel makkelijk winnen."

Toornstra speelde vandaag niet op het middenveld, maar nam de rechtsbuitenpositie van Steven Berghuis over. "Steven heeft een andere manier van spelen. Hij is linksbenig en heeft een individuele actie. Ik ben een ander soort speler. Ik probeer dan de ruimtes te zoeken en wat eerder een voorzet of steekbal te geven."

Volgens Toornstra is het een voordeel dat Feyenoord donderdag alweer een wedstrijd op het programma heeft staan. "Natuurlijk moeten we dit verwerken, maar we kunnen het zo hopelijk snel achter ons laten en op naar de volgende wedstrijd. Het wordt tijd voor een positieve serie."

Gerelateerd nieuws
130 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 58 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1550 mensen actief, waarvan 367 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved