Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag verlengen

Seizoenkaarthouders kunnen vanaf vandaag verlengen

Een nieuw seizoen, nieuwe kansen. Als twaalfde man achter het elftal, voor de club van rood en wit. Hand in hand, samen met je kameraden. Ga je mee naar het stadion? Verleng dan nu je seizoenkaart en steun Feyenoord ook in seizoen 2019-2020!

Wil jij er ook volgend seizoen elke thuiswedstrijd bij zijn? Het is voor seizoenkaarthouders vanaf nu hier mogelijk om te verlengen, te verplaatsen of eventueel een seizoenkaart bij te kopen. Dit kan tot en met dinsdag 30 april. In deze fase geldt de vroegboekprijs.

Verleng nu!
Meer informatie over de Feyenoord seizoenkaart 2019-2020 vind je op www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Daar kun je direct online verlengen.

Service & Tickets
Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt over het verlengen van jouw seizoenkaart, vernemen wij dat graag. Service & Tickets is telefonisch bereikbaar via 0900-1908. Het is tevens mogelijk om een WhatsApp-bericht te sturen naar 06-1907 1908.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties