Supporters roepen op tot boycot: ''Zij niet, wij niet!''

Supporters roepen op tot boycot: ''Zij niet, wij niet!''

Gisteren is bekend gemaakt dat Feyenoord een wedstrijd zonder publiek op Vak S moet spelen. De tuchtcommissie heeft de Rotterdamse club gestraft voor het massaal afsteken van vuurwerk tijdens de wedstrijd Feyenoord - PSV. Ook moet er een boete betaald worden van 15.000 euro.

Op sociale media verklaren een hoop supporters zich solidair met de seizoenkaarthouders van Vak S en geven aan de wedstrijd Feyenoord - sc Heerenveen op donderdagavond vier april niet bij te wonen. ''Zij niet, dan wij ook niet!'' schrijft FRFC1908.nl op Instagram.

''Aangezien wij met het hele stadion genieten van de sfeeracties op vak S hebben wij besloten solidair te zijn met de jongens die tijdens deze wedstrijd niet naar binnen mogen. Wij kijken de wedstrijd op het Stadhuisplein! Tot dan!''

Supportersvereniging FSV De Feijenoorder heeft ook gereageerd: ''Ons bereikt de vraag of wij de boycot van de wedstrijd Feyenoord-sc Heerenveen steunen. Wij vinden dat elke supporter hierin eigen afwegingen en keuzes maakt. Wij hopen dat elke supporter de keuze van de ander respecteert.''

Lees meer over
PSV sc Heerenveen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties