Everse: ''Van Geel heeft te veel middelmaat ingekocht''

Everse: ''Van Geel heeft te veel middelmaat ingekocht''

Het seizoen voor Feyenoord is zo goed als klaar. De Rotterdammers moeten alleen nog plek drie veilig spelen in de competitie. Oud-trainer Jan Everse is van mening dat de club de laatste jaren te weinig kwaliteit heeft gekocht op de transfermarkt.

''Dit elftal was gewoon absoluut niet kampioenswaardig,'' vertelt Erverse in gesprek met de NOS. ''Incidenteel kunnen ze het opbrengen om goed te spelen, maar als je kampioen wilt worden moet je het minimaal dertig wedstrijden kunnen. En dat lukt ze niet. Het is geen topploeg."

''Martin van Geel heeft de afgelopen tijd veel te veel middelmaat ingekocht. Middelmatige spelers bij de subtop. Dan word je een soort FC Utrecht of Heerenveen. Iemand als Nico Tagliafico of Lisandro Magallán had Feyenoord ook gewoon moeten hebben.

''Maar nee, Feyenoord haalt een speler als Bilal Basacikoglu,'' vervolgt de 65-jarige Rotterdammer. ''Met alle respect hoor. Ajax betaalt vier miljoen euro voor Tagliafico. Feyenoord zes miljoen euro voor Ridgeciano Haps. Daar gaat het mis.''

Lees meer over
martin van geel Ridgeciano Haps FC Utrecht ajax sc Heerenveen Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties