Everse: ''Van Geel heeft te veel middelmaat ingekocht''

zondag 3 maart 2019 10:18 52.015 keer bekeken 236 reacties Pro Shots

Het seizoen voor Feyenoord is zo goed als klaar. De Rotterdammers moeten alleen nog plek drie veilig spelen in de competitie. Oud-trainer Jan Everse is van mening dat de club de laatste jaren te weinig kwaliteit heeft gekocht op de transfermarkt.

''Dit elftal was gewoon absoluut niet kampioenswaardig,'' vertelt Erverse in gesprek met de NOS. ''Incidenteel kunnen ze het opbrengen om goed te spelen, maar als je kampioen wilt worden moet je het minimaal dertig wedstrijden kunnen. En dat lukt ze niet. Het is geen topploeg."

''Martin van Geel heeft de afgelopen tijd veel te veel middelmaat ingekocht. Middelmatige spelers bij de subtop. Dan word je een soort FC Utrecht of Heerenveen. Iemand als Nico Tagliafico of Lisandro Magallán had Feyenoord ook gewoon moeten hebben.

''Maar nee, Feyenoord haalt een speler als Bilal Basacikoglu,'' vervolgt de 65-jarige Rotterdammer. ''Met alle respect hoor. Ajax betaalt vier miljoen euro voor Tagliafico. Feyenoord zes miljoen euro voor Ridgeciano Haps. Daar gaat het mis.''

Gerelateerd nieuws
236 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 1019 mensen actief, waarvan 214 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved