Clasie: ''Hij was overtuigd dat het een corner was''

woensdag 27 februari 2019 22:50 74.880 keer bekeken 140 reacties Pro Shots

Feyenoord verloor in de Kuip met 0-3 van Ajax. Het meest besproken moment van de wedstrijd is de actie van Jordy Clasie. De middenvelder voorkwam met een belangrijke tackle een grote kans voor Dušan Tadic. Kevin Blom gaf vervolgens een corner waaruit de 1-0 viel. Het was al gelijk duidelijk dat het geen corner was voor de Amsterdammers.

''Hij was overtuigd dat het een corner was. De VAR zegt ook een corner. In de rust zegt hij dan weer: de VAR heeft niks gezegd. Ik ging niet helemaal uit mijn plaat in de rust, maar ik had wel mijn emoties. De scheids kan altijd fouten maken, maar dit was een belangrijk moment. Eén minuut voor rust kom je achter en dat doet wat met een ploeg,'' vertelt Clasie over het moment in gesprek met FOX Sports.

Jordy Clasie baalt van de nederlaag tegen Ajax en het spel van Feyenoord. ''Je kunt via deze wedstrijd toch naar de finale gaan, het is jammer dat dit niet lukt. We speelden niet goed en waren slordig aan de bal. Dit is een wedstrijd waarin je het kunt laten zien, het is de wedstrijd van het jaar, maar je doet het niet…''

Gerelateerd nieuws
140 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 62 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70792 leden - Op dit moment zijn 98 mensen actief, waarvan 34 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved