Berghuis: ''Makkelijk om te zeggen dat het aan inzet ligt''

Berghuis: ''Makkelijk om te zeggen dat het aan inzet ligt''

Feyenoord is in Groningen met 1-0 onderuit gegaan. Het is het zoveelste puntverlies in een uitwedstrijd dit seizoen. Steven Berghuis verschijnt na afloop zichtbaar aangeslagen voor de camera van FOX Sports.

"Natuurlijk is het frustrerend. Het gaat gewoon bijna altijd heel moeizaam. We vinden de vrije man niet, het gaat heel langzaam. Dan geef je elke tegenstander hoop." Op de vraag wat er anders moet heeft Berghuis geen antwoord. "Het is geen vraag voor mij. Het is aan de trainer om iets te veranderen daarin. Wij proberen de dingen te doen die worden gevraagd, maar het gaat elke keer zo moeizaam."

Een gebrek aan inzet is het volgens Berghuis absoluut niet. "Dat zit er allemaal wel in. Het is heel makkelijk om te zeggen dat het altijd aan strijd en inzet ligt. Dat lijkt misschien zo, maar dat is het niet."

Hoewel het opnieuw een uitwedstrijd is waarin Feyenoord onderuit gaat, denkt Berghuis niet dat het daar veel mee te maken heeft. "Als je goed naar onze wedstrijden kijkt, hebben we dit ook thuis. Dan trekken we hem wel over de streep. Het is voor tegenstanders heel lastig om naar De Kuip te komen, dat is gewoon anders. Maar als je de uit- en thuiswedstrijden naast elkaar legt, zie je steeds dezelfde fouten terugkomen."

[readmore=49823]

Lees meer over
De Kuip Steven Berghuis FC Groningen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties