Steijn noemt Feyenoord 'een schitterende club'

Steijn noemt Feyenoord 'een schitterende club'

Maurice Steijn zou het een eer vinden om mogelijk in dienst te treden bij Feyenoord. De huidige trainer van VVV Venlo wordt genoemd als mogelijke opvolger van Giovanni van Bronckhorst. In VTBL gaat Steijn, die laat weten een vaste afkoopsom in zijn contract te hebben, in op de mogelijke interesse.

"Het is natuurlijk een schitterende club", zegt de trainer in het RTL 7-programma. "Dat is natuurlijk een ander verhaal dan VVV Venlo qua spanningen. Ik heb ook bij ADO Den Haag gewerkt, net als Feyenoord een echte volksclub. Als je de kans zou krijgen om bij zo'n club te werken moet je die met beide handen aanpakken."

Vorig jaar was Steijn in beeld als assistent-trainer van Van Bronckhorst. "Daar is Maurice nu te ervaren voor", reageert Jimmy Floyd Hasselbaink. "Voor hem moet dit een volgende stap zijn. Als Feyenoord komt, moet het wel zo zijn dat het iets is voor drie of vier jaar. Er moet veel gebeuren bij Feyenoord. Alles zal niet opgelost worden in een jaar."

[readmore=49769]

Lees meer over
Giovanni van Bronckhorst ADO Den haag Maurice Steijn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties