Ayoub: ''Als dat er niet is, moet je het elders zoeken''

Ayoub: ''Als dat er niet is, moet je het elders zoeken''

Yassin Ayoub kwam als invaller in het veld tijdens de Klassieker tegen Ajax en maakte een aantal minuten later direct de 6-2. De middenvelder kon een doelpunt in het shirt van Feyenoord goed gebruiken.

"Moet ik eerlijk zijn? Ik ben niet gekomen voor een paar minuten per week. Ik weet dat ik het verschil kan maken en heb dat ook op bepaalde momenten bewezen,'' vertelt Ayoub over zijn situatie bij Feyenoord. ''Ik hoop natuurlijk dat ik hier ga slagen, maar het is lastig om vol te houden.''

Ayoub sluit een transfer de komende dagen niet uit. "Je weet maar nooit... ik moet perspectief hebben. Als dat er niet is, moet je het elders zoeken,'' reageert Ayoub in gesprek met VTBL. ''Ik ben geen opgever en blijf keihard werken om mezelf te laten zien. Maar als ik ergens heen kan gaan waar ik veel speelminuten kan krijgen, dan is het mogelijk dat ik wegga.''

"Ik heb een periode gehad waarin ik liet zien aan de mensen dat ik hoor te spelen. Als ik dan geen minuten krijg, om wat voor reden dan ook, dan kunnen er weleens clubs zijn die denken: dat is een type dat we nodig hebben. Welke clubs interesse hebben? Dat ga ik niet zeggen. Ik laat het aan m'n zaakwaarnemer over."

Lees meer over
ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties