St Juste over transfer: ''Maakt u zich maar geen zorgen''

St Juste over transfer: ''Maakt u zich maar geen zorgen''

Jeremiah St Juste werd na de blamage in Zwolle van verschillende kanten flink bekritiseerd. Net als voor heel Feyenoord was het ook voor hem de taak om zich tegen Fortuna Sittard te revancheren.

"Ik denk wel dat dat gelukt is", vertelt St Juste aan FOX Sports. "Ik denk dat het spel veel beter was dan afgelopen zaterdag. De energie was veel beter." Dat geldt ook voor zijn eigen spel. "Ik zat beter in de wedstrijd. Ik kan veel beter en dat wil ik ook laten zien."

St Juste was onder andere belangrijk met de voorzet waar Van Persie de openingstreffer uit kon binnenschieten. "Een fijn gevoel dat ik die assist kan geven. Ik leg de lat bij mezelf hoog, daarom baal ik zelf ook van die wedstrijd tegen Zwolle. Dat vind ik het belangrijkst, dat ik mezelf ook bekritiseer. Deze wedstrijd was weer beter, een stijgende lijn."

De verdediger wordt gevraagd of zijn slechte spel tegen Zwolle iets te maken zou kunnen hebben met het feit dat hij rechtsback moet spelen, óf dat het iets te maken heeft met een eventuele transfer naar Zenit. Dat ontkent hij. "Ik focus me volledig op Feyenoord." Op de vraag of er sprake is van een eventuele transfer lacht hij: "Maakt u zich maar geen zorgen."

Lees meer over
Robin van Persie Fortuna Sittard
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties