''Waarom iemand als Kökcü niet twaalf duels de kans geven?''

''Waarom iemand als Kökcü niet twaalf duels de kans geven?''

Feyenoord trapt zaterdag de tweede seizoenshelft af tegen PEC Zwolle. De winst van de KNVB Beker lijkt het enige waar de ploeg van Giovanni van Bronckhorst nog voor speelt. Volgens Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, zou de jeugd in de tweede seizoenshelft wat meer de kans mogen krijgen.

"Je kan niet meer hoger en niet meer lager op de ranglijst", begint hij in FC Rijnmond. "Ik snap dat ze goed willen starten, de wedstrijd tegen Ajax komt eraan, daar wil je niet tegen een grote nederlaag aanlopen en ook de beker is belangrijk. Er komt alleen wel een moment dat je echt tussen wal en schip zit."

"Waarom zou je dan iemand als Orkun Kökcü niet een wedstrijd of tien/twaalf de kans geven? Dan kan hij volgend jaar veel makkelijker aan de voorbereiding beginnen, dan is hij verder dan nu en gaat hij uiteindelijk geld opleveren", zegt de journalist in het programma van RTV Rijnmond.

"Kijk wat er bij Ajax, AZ en PSV gebeurt: daar stromen de miljoenen binnen. Feyenoord moet waarde op het veld creëren. Jongens uit de jeugd hebben niks gekost. Dit soort jongens hebben talent, dat zegt Feyenoord zelf ook. Het lijkt me niet verkeerd om op termijn de jeugd wat meer voorrang te geven dan gebruikelijk."

Lees meer over
PSV Giovanni van Bronckhorst ajax
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties