Seizoen voorbij voor oud-Feyenoorder Dammers

Seizoen voorbij voor oud-Feyenoorder Dammers

Oud-Feyenoorder Wessel Dammers heeft een vervelende blessure opgelopen tijdens het trainingskamp in Spanje. De verdediger raakte in de oefenwedstrijd van Fortuna Sittard tegen KRC Genk ernstig geblesseerd en ging in tranen het veld af.

Vandaag onderging Dammers in het Meditta MC Echt een MRI-scan om de exacte aard en ernst van de knieblessure te kunnen beoordelen. "De MRI-scan bevestigde onze vrees. De voorste kruisband van zijn rechterbeen is volledig afgescheurd.''

''De komende week gaan we met de orhopedisch chirurg van Zuyderland om tafel om het verdere behandelplan op te stellen en een hersteloperatie in te plannen,'' vertelt Jeroen Dieteren, hoofd medische staf, van Fortuna Sittard. De verdediger komt dit seizoen niet meer in actie.

Wessel Dammers maakte in het seizoen 2014-2015 de overstap van Feyenoord Academy naar de eerste selectie. Op 2 december 2014 maakte hij zijn officiële debuut in de Europa League-wedstrijd tegen Standard Luik (0-3 winst). In de zomer van 2017 maakte hij de overstap naar Fortuna Sittard.

Lees meer over
Wessel Dammers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties