Kritiek op Nieuwkoop: ''Ik begrijp het echt niet''

Kritiek op Nieuwkoop: ''Ik begrijp het echt niet''

Bart Nieuwkoop speelde zondag een negatieve rol in de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord. De verdediger veroorzaakte in de beginfase een vrije trap, waardoor de thuisploeg op een voorsprong kwam. In de slotfase ontving hij een rode kaart en veroorzaakte hij een strafschop waardoor de Haagse ploeg op 2-2 kwam.

Emile Schelvis, analist van RTV Rijnmond, is niet te spreken over de verdediger. "Waarom het vandaag mis ging? Dat kan ik maar een persoon naar voren schuiven: Bart Nieuwkoop. Het zijn twee grote individuele fouten voor een ploeg die pretendeert dat ze onderdeel zijn van de top van Nederland. Die fouten worden meedogenloos afgestraft, zelfs tegen een ploeg als ADO Den Haag."

"Als je zo'n overwicht creëert in de tweede helft en dan ga je nog een keer in de fout in bij het moment van de strafschop...", vervolgt hij bij de lokale omroep. "Ik heb me verbijsterd over hoe hij het duel met Tom Beugelsdijk aanging. Ik begrijp het echt niet."

"Het is sneu voor die jongen, want hij was net bezig aan een redelijke periode. Niet goed, maar redelijk. Hij liet zien minimaal gelijkwaardig te zijn aan Jeremiah St. Juste, al zijn ze allebei niet goed genoeg als echte opvolger van Rick Karsdorp. Het is het allebei net niet, als ik eerlijk ben."

[readmore=49240]

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties