Kritiek op Nieuwkoop: ''Ik begrijp het echt niet''

zondag 23 december 2018 17:31 90.840 keer bekeken 165 reacties Pro Shots

Bart Nieuwkoop speelde zondag een negatieve rol in de wedstrijd ADO Den Haag - Feyenoord. De verdediger veroorzaakte in de beginfase een vrije trap, waardoor de thuisploeg op een voorsprong kwam. In de slotfase ontving hij een rode kaart en veroorzaakte hij een strafschop waardoor de Haagse ploeg op 2-2 kwam.

Emile Schelvis, analist van RTV Rijnmond, is niet te spreken over de verdediger. "Waarom het vandaag mis ging? Dat kan ik maar een persoon naar voren schuiven: Bart Nieuwkoop. Het zijn twee grote individuele fouten voor een ploeg die pretendeert dat ze onderdeel zijn van de top van Nederland. Die fouten worden meedogenloos afgestraft, zelfs tegen een ploeg als ADO Den Haag."

"Als je zo'n overwicht creëert in de tweede helft en dan ga je nog een keer in de fout in bij het moment van de strafschop...", vervolgt hij bij de lokale omroep. "Ik heb me verbijsterd over hoe hij het duel met Tom Beugelsdijk aanging. Ik begrijp het echt niet."

"Het is sneu voor die jongen, want hij was net bezig aan een redelijke periode. Niet goed, maar redelijk. Hij liet zien minimaal gelijkwaardig te zijn aan Jeremiah St. Juste, al zijn ze allebei niet goed genoeg als echte opvolger van Rick Karsdorp. Het is het allebei net niet, als ik eerlijk ben."

Gerelateerd nieuws
165 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 73 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73882 leden - Op dit moment zijn 864 mensen actief, waarvan 218 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved