Debutant Kökcü: ''Wil basisspeler worden bij Feyenoord''

Debutant Kökcü: ''Wil basisspeler worden bij Feyenoord''

Orkun Kökcü maakte zondag zijn debuut in de Eredivisie. De middenvelder van Feyenoord viel aan het einde van de eerste helft in. De talentvolle Kökcü maakte zijn competitiedebuut nog mooier door de 1-3 te maken.

"Dit is een droom die uitkomt, ik ben er blij mee", zei hij na de wedstrijd. "Een doelpunt en een assist, mooier kan niet toch? Ik had er niet echt rekening mee gehouden, maar deze keer koos de trainer wel voor mij. Dan moet je er staan en ik denk dat ik er wel stond vandaag."

"Of ik zenuwen had? Nee, ik train al zolang met het eerste mee. Dan moet het tijdens een wedstrijd ook wel lukken. Het was een goed debuut, ik kan er met een goed gevoel op terugkijken", aldus Kökcü in gesprek met FOX Sports.

Vooral vanuit Turkije komen de laatste tijd veel berichten over interesse van Besiktas in de jonge Feyenoorder. "Daar weet ik niets van. Ik ben vol gefocust op Feyenoord, daar richt ik mij op. Ik wil basisspeler worden bij Feyenoord, dan zien we wel weer verder. Ik wil nu mijn debuut maken in de Kuip en mezelf dan opbouwen tot basisspeler."

[readmore=49106]

Lees meer over
De Kuip
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties