Debutant Kökcü: ''Wil basisspeler worden bij Feyenoord''

zondag 9 december 2018 16:52 71.995 keer bekeken 282 reacties Pro Shots

Orkun Kökcü maakte zondag zijn debuut in de Eredivisie. De middenvelder van Feyenoord viel aan het einde van de eerste helft in. De talentvolle Kökcü maakte zijn competitiedebuut nog mooier door de 1-3 te maken.

"Dit is een droom die uitkomt, ik ben er blij mee", zei hij na de wedstrijd. "Een doelpunt en een assist, mooier kan niet toch? Ik had er niet echt rekening mee gehouden, maar deze keer koos de trainer wel voor mij. Dan moet je er staan en ik denk dat ik er wel stond vandaag."

"Of ik zenuwen had? Nee, ik train al zolang met het eerste mee. Dan moet het tijdens een wedstrijd ook wel lukken. Het was een goed debuut, ik kan er met een goed gevoel op terugkijken", aldus Kökcü in gesprek met FOX Sports.

Vooral vanuit Turkije komen de laatste tijd veel berichten over interesse van Besiktas in de jonge Feyenoorder. "Daar weet ik niets van. Ik ben vol gefocust op Feyenoord, daar richt ik mij op. Ik wil basisspeler worden bij Feyenoord, dan zien we wel weer verder. Ik wil nu mijn debuut maken in de Kuip en mezelf dan opbouwen tot basisspeler."

Gerelateerd nieuws
282 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 91 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74170 leden - Op dit moment zijn 10036 mensen actief, waarvan 315 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved