Elia terug naar Feyenoord? ''Ik ben er geen fan van''

vrijdag 16 november 2018 12:24 131.310 keer bekeken 207 reacties Pro Shots

Eljero Elia heeft aangegeven in de toekomst graag terug te willen keren naar Feyenoord. De aanvaller maakte na het kampioenschap van de Rotterdamse club in het seizoen 2016-2017 een transfer naar de Turkse club Basaksehir. Elia zijn droom is om daar kampioen te worden en daarna weer actief te zijn in De Kuip. Journalist Ruud van Os is hier geen voorstander van.

"Dat altijd maar terughalen van spelers, dat is wel een lijn waar ik vraagtekens bij zet. Bij het kampioenschap van 2017 denken heel veel mensen aan Dirk Kuyt, maar ik denk dan met name aan Eljero Elia,'' vertelt Van Os. ''Die was echt extreem belangrijk met zijn goals. Ik ben fan van Elia, hij heeft Feyenoord grotendeels kampioen gemaakt, maar terughalen... ik ben er geen fan van. Het is maar zelden een succes."

''Ik ben het volledig met Van Os eens,'' zegt Sinclair Bischop in de podcast van RTV Rijnmond. ''Elia is ook alweer 32 als-ie terugkomt en hij moet het wel van zijn explosiviteit en snelheid hebben. Dat gaat minder worden. En het verwachtingspatroon bij een speler die terugkomt. Ik denk dat Feyenoord het niet moet doen. Ik zou het wel eens mooi vinden als Feyenoord verrast met een buitenspeler die we niet kennen."

Marcus Edwards van Excelsior is een versterking die de Rotterdammers in de toekomst sterker kunnen maken. "Ik zie dingen van hem en denk: als die zich blijft ontwikkelen, haal hem maar. Maar dat zal wel niet gebeuren en dan zie je hem over een tijdje wel weer excelleren..."

Gerelateerd nieuws
207 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 93 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 69583 leden - Op dit moment zijn 1465 mensen actief, waarvan 350 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved