Van Beek: ''Mijn toekomst ligt nog steeds bij Feyenoord''

zondag 11 november 2018 19:46 46.365 keer bekeken 173 reacties Pro Shots

Sven van Beek heeft een goede week achter de rug. Eerder deze week tekende hij een nieuw contract bij Feyenoord, en vandaag begon hij weer eens in de basis, als vervanger van de zieke Botteghin. "Voetbal is soms een aparte sport. De ene keer valt het de ene kant op en de andere keer de andere kant", aldus Van Beek in gesprek met RTV Rijnmond.

"Vrijdag was Eric al aan de zieke kant, maar ik had niet verwacht dat ik zou spelen vandaag. Gisteren kwam de trainer naar me toe en vertelde hij het. Het is mooi dat ik weer mocht spelen." Van Beek is tevreden over zijn eigen optreden. "Ik vind dat ik een uitstekende wedstrijd heb gespeeld. Ik was aanwezig. Ik denk ook dat dat moet als je jezelf weer wilt laten zien."

Van Beek is blij met zijn contractverlenging, ondanks dat hij de afgelopen jaren niet veel speelde bij Feyenoord. "Je gaat altijd nadenken over je toekomst. Ik speelde niet veel, maar ik ga uit van m'n eigen kracht en zelfvertrouwen. Ik wist dat er altijd weer een kans komt. Die is gelukkig nu sneller gekomen dan verwacht." Van Beek vervolgt: "Feyenoord is een fantastische club. Ik ben hier opgegroeid. Het was ook niet lang nadenken. Mijn toekomst ligt nog steeds bij Feyenoord."

Gerelateerd nieuws
173 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 59 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74837 leden - Op dit moment zijn 767 mensen actief, waarvan 142 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2021 | All rights reserved