''Van Persie begint interesse te krijgen in het trainersvak''

woensdag 10 oktober 2018 12:40 88.170 keer bekeken 193 reacties Pro Shots

Nico-Jan Hoogma, directeur topvoetbal bij de KNVB, hoopt diverse voetballers klaar te maken voor het trainersvak. Feyenoorder Robin van Persie moet de volgende topvoetballer worden die na zijn carrière diverse opleidingen gaat volgen bij de KNVB.

De Nederlandse voetbalbond wil 'maatwerk' leveren voor oud-internationals die ambities hebben in het trainersvak. "Van hen brengen we individueel in kaart wat ze al in hun bagage hebben en op welke vlakken ze extra sturing nodig hebben. Zodat we ze een gerichte opleiding kunnen bieden", legt Hoogma uit, die onder meer hoopt op Van Persie.

"Kijk hoe Van Bommel het doet bij PSV, Kuijt werkt nu als jeugdtrainer bij Feyenoord, Van Nistelrooy bij PSV, Heitinga bij Ajax. Ook Robin van Persie begint interesse te krijgen in het trainersvak. Met hem hebben we laatst al een bak koffie gedronken. Dat zijn goede impulsen," sluit de directeur af in gesprek met Voetbal International.

Gerelateerd nieuws
193 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 49 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72605 leden - Op dit moment zijn 655 mensen actief, waarvan 176 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved