''Met mijn stap naar De Kuip is letterlijk een droom uitgekomen''

''Met mijn stap naar De Kuip is letterlijk een droom uitgekomen''

Justin Bijlow is tevreden over zijn ontwikkeling. De twintigjarige doelman is sinds dit seizoen de eerste keeper van Feyenoord en werd woensdag voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal. ''Dat had ik niet nu al verwacht en dat maakt het extra mooi.''

De oproep voor het Nederlands Elftal is een droom geweest. Zijn droom om in het eerste van Feyenoord te spelen ging eerder al in vervulling. ''Dat ik de stap naar de Kuip heb gezet, dat is echt letterlijk een droom die is uitgekomen. Het klopt, ik zat nooit op een verhuur te wachten.''

''Hier wilde ik doorbreken, mijn kans pakken,'' vervolgt Bijlow in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ik weet ook wel dat ik nog maar aan het begin sta. Dat ik de lijn zelf zal moeten doortrekken. Maar nu ik hier eenmaal sta, wil ik geen stap meer terugzetten. Is dat Feyenoord, dan is dat geweldig. Is dat bij een club over de grens, dan zien we het wel.

''Maar je hoort mij niets roepen over droomclubs in het buitenland. Helemaal niet aan de orde.'' Bijlow speelde tot dusverre elf wedstrijden in het eerste elftal en daarin kreeg hij zestien doelpunten om de oren. Drie keer hield hij zijn doel schoon.

Lees meer over
De Kuip Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties