El Hankouri: ''Ik hoop op meer, ik ben er klaar voor''

El Hankouri: ''Ik hoop op meer, ik ben er klaar voor''

Mo El Hankouri kreeg van Van Bronckhorst de kans in het duel tegen vv Gemert. De linksbuiten was erg dreigend en was bovendien goed voor twee assists. Na afloop sprak FOX Sports met hem.

"Het was een lekkere wedstrijd. Ik hoop op meer, ik ben er klaar voor", aldus El Hankouri. "Ik voelde me vrij. Het jaar bij Willem II heeft me veel geholpen en ik ben nu sterker teruggekomen bij Feyenoord."

Het interview wordt onderbroken door een lachende Ayoub, die ook naar het spel van de linksbuiten wordt gevraagd. "Ik vond hem top. Hij kwam er elke keer langs. Hij miste alleen een doelpuntje. En daar draait het om bij buitenspelers: doelpunten en assists", lacht Ayoub.

Wat El Hankouri kan doen om zelf meer aan spelen toe te komen, weet hij niet. "Ik was vandaag heel dreigend, misschien wil de trainer dat ik nog dreigender ben. Zoals het nu gaat, gaat het goed. Ik hoop gewoon op meer minuten hier bij Feyenoord, zodat ik mezelf meer kan laten zien."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties