Schaap en Citroen Official Timekeeper Feyenoord

maandag 3 september 2018 15:07 90.140 keer bekeken 85 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Feyenoord verbindt juweliershuis Schaap en Citroen als Official Timekeeper aan de club. Schaap en Citroen is de komende drie jaar zichtbaar op diverse tijdselementen in het stadion en online, zoals op het scorebord in De Kuip en bij de countdown in liveblogs op Feyenoord.nl en in de Feyenoord App.

‘We wilden graag bij een mooie thuiswedstrijd het contract officieel met elkaar inluiden,’ zei Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord. ‘Het is voor het eerst dat wij een overeenkomst aangaan met een partner die zich Official Timekeeper van Feyenoord mag noemen. Met een bedrijf met de uitstraling en kwaliteit als Schaap en Citroen doen wij dat natuurlijk graag.’

Al jaren heeft Schaap en Citroen een groots juweliershuis aan de Rotterdamse Kruiskade. ‘Mede daarom zijn we erg blij dat zij zich ook willen verbinden aan de grootste club van Rotterdam,’ aldus Koevermans.

Mark van Nieuwkerk, CEO van Schaap en Citroen, bevestigt dat de link met Rotterdam invloed heeft gehad op de keuze om een samenwerking aan te gaan met Feyenoord. ‘Onze geschiedenis met Rotterdam, sinds 1974, is oersterk. Geen woorden maar daden, er is geen mentaliteit waar we meer van houden. Wij zijn dan ook trots dat wij deze zelfde mentaliteit aangrijpen en met Feyenoord de aankomende drie seizoenen mogen samenwerken en hen mogen supporten,’ aldus Van Nieuwkerk.

Gerelateerd nieuws
85 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 34 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 74168 leden - Op dit moment zijn 734 mensen actief, waarvan 244 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved