Ayoub blij met debuut: ''Dat werd tijd''

Ayoub blij met debuut: ''Dat werd tijd''

Yassin Ayoub maakte zondag zijn officiële debuut in het shirt van Feyenoord. De middenvelder, die deze zomer overkwam van FC Utrecht, kwam in de wedstrijd tegen Excelsior (3-0) als invaller binnen de lijnen. Tijdens zijn invalbeurt maakte Ayoub een goede indruk.

"Ja, nu is het officieel. Dat werd tijd", aldus Ayoub, die de afgelopen weken geblesseerd was. "Het duurde iets langer dan gepland, ik had een paar tegenslagen met mijn liesblessure. Ik had niet verwacht dat het zo lang ging duren, maar soms moet je geduld hebben. Ik had last van mijn lies en tijdens die revalidatie kreeg ik een kleine terugslag. Pijnlijk, maar we staan er."

"Elke nieuwe speler heeft eigen impulsen in de ploeg. Ik doe mijn ding en probeer het team te helpen. Ik ben blij dat ik mijn bijdrage mocht leveren bij een doelpunt. Ik had zelf nog een schotkans, die had ik moeten maken", zegt hij tegen FOX Sports. "Daar moet ik hard aan werken, de volgende keer schiet ik hem erin."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties