Alle knuffels zondag welkom in De Kuip

zondag 19 augustus 2018 00:11 72.825 keer bekeken 121 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Er blijkt onduidelijkheid te bestaan over het wel of niet kunnen meenemen van knuffels, morgenmiddag bij Feyenoord - Excelsior, de wedstrijd die in het teken staat van het Sophia Kinderziekenhuis. Feyenoord benadrukt om die reden dat alle bezoekers aan de wedstrijd zondag knuffels mee naar binnen kunnen nemen.

Wel moeten mensen weten dat de meegenomen knuffels, die die dag door hen worden gedoneerd, niet terecht zullen kunnen komen bij patiëntjes die in het ziekenhuis liggen. Het (massaal) naar het ziekenhuis brengen van knuffels zou voor de vaak verzwakte kinderen daar te grote gezondheidsrisico's met zich meebrengen. Voor de ingezamelde knuffels zal nadien dan ook een andere mooie bestemming worden gezocht door Feyenoord.

Directeur Jan de Jong hoopt dat veel supporters morgen een knuffel meenemen, ondanks dat deze uiteindelijk niet bij de zieke kinderen terecht komen. ‘Bij de prachtige actie, die door verschillende supportersgroeperingen is opgezet, gaat het immers veel meer om de symboliek die er van uit gaat dan om het daadwerkelijk overhandigen van knuffels. Alle mensen in De Kuip kunnen door een knuffel te gooien laten zien dat ze meeleven met de patiëntjes van het ziekenhuis waar Feyenoord zich nu al vijftien jaar voor inspant en waar zowel de club als haar aanhang een zeer warme band mee hebben.’

Het verzoek aan alle Feyenoorders is wel om de knuffels allemaal enkele minuten voor de aftrap te gooien, op het moment dat stadionspeaker Peter Houtman daar morgen toe oproept. De actie en de massaliteit er van is nu eenmaal het beste zichtbaar als iedereen de meegenomen knuffels op het zelfde moment gooit. Bovendien zal Feyenoord zorgen dat er dan mensen rond het veld staan om deze knuffels op te rapen, mochten ze op het veld belanden. Dit zodat de wedstrijd er niet door wordt verstoord. Ook wordt er morgen, direct buiten het stadion voor de Fanshop bij het Topsportcentrum, een inzamelpunt voor knuffels ingericht.

Feyenoord wenst iedereen een geweldige wedstrijd en een prachtige steunbetuiging aan de kinderen van het Sophia-kinderziekenhuis toe.

Gerelateerd nieuws
121 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 40 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 70098 leden - Op dit moment zijn 2737 mensen actief, waarvan 507 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved