Clasie: ''Goed dat ik weer op het veld kan staan''

Clasie: ''Goed dat ik weer op het veld kan staan''

Jordy Clasie keerde deze week terug bij de ploeg waar hij zijn carrière begon en stond vandaag tegen Levante direct in de basis. De middenvelder is blij om weer terug te zijn, zo blijkt uit zijn interview met FOX Sports na afloop van de wedstrijd.

"Over het algemeen ging het goed vandaag, een aantal momentjes was ik te slordig. Ik heb alle vertrouwen dat ik het snel ga oppikken, mijn ritme terug ga krijgen en het plezier terug ga vinden in het voetbal. Dan hoop ik dat ik snel mijn niveau weer kan halen", aldus Clasie. Met 'plezier terugvinden' doelt de middenvelder op zijn gebrek aan speeltijd bij Southampton en Club Brugge de afgelopen seizoenen. "Ik wil spelen, ik heb niet de minuten gemaakt die je graag wil maken."

Clasie liet vandaag zien het tempo te kunnen bepalen, wat volgens hem waarschijnlijk de reden is van zijn komst naar Feyenoord. "Ze kennen m'n kwaliteiten, ze weten wat ik hier heb laten zien. Een van m'n sterkste punten is het versnellen van het spel in balbezit. Een aantal keer ging dat nog niet goed, dat heeft misschien met ritme te maken. Daarom is het goed dat ik weer op het veld kan staan."

Lees meer over
Clasie
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties