El Ahmadi en Amrabat definitief naar WK in Rusland

maandag 4 juni 2018 12:56 30.360 keer bekeken 126 reacties Pro Shots

Zoals verwacht gaan Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat definitief naar het WK in Rusland. Vandaag is de definitieve selectie bekend gemaakt door bondscoach Hervé Renard. De twee Feyenoorders mogen zich gaan opmaken voor een mooie zomer. Aanwinst Yassin Ayoub viel eerder al af en is niet geselecteerd. In totaal telt de selectie van Marokko 23 spelers.

El Ahmadi is trots dat hij op het WK voor zijn land mag uitkomen. ''Jarenlang speel ik al voor Marokko, maar heel vaak was het helemaal niets. Nu komt alles opeens samen. Een beetje zoals bij Feyenoord vorig seizoen toen we de landstitel veroverden,'' zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

15 juni tegen Iran begint het echte werk. El Ahmadi hoopt op veel steun. ''Ik hoop dat Nederland massaal achter ons staat. Zoals ik al die jaren dat Marokko niet meedeed voor Nederland was. Als we dat voor elkaar kunnen krijgen, mogen we trots zijn.''

Marokko is op het WK ingedeeld in een groep met Spanje, Portugal en Iran. Maandagavond oefenen Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat nog tegen Slowakije en zaterdagavond staat er een oefeninterland tegen Estland op het programma.

Gerelateerd nieuws
126 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 38 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 67402 leden - Op dit moment zijn 852 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2019 | All rights reserved