El Ahmadi en Amrabat definitief naar WK in Rusland

El Ahmadi en Amrabat definitief naar WK in Rusland

Zoals verwacht gaan Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat definitief naar het WK in Rusland. Vandaag is de definitieve selectie bekend gemaakt door bondscoach Hervé Renard. De twee Feyenoorders mogen zich gaan opmaken voor een mooie zomer. Aanwinst Yassin Ayoub viel eerder al af en is niet geselecteerd. In totaal telt de selectie van Marokko 23 spelers.

El Ahmadi is trots dat hij op het WK voor zijn land mag uitkomen. ''Jarenlang speel ik al voor Marokko, maar heel vaak was het helemaal niets. Nu komt alles opeens samen. Een beetje zoals bij Feyenoord vorig seizoen toen we de landstitel veroverden,'' zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad.

15 juni tegen Iran begint het echte werk. El Ahmadi hoopt op veel steun. ''Ik hoop dat Nederland massaal achter ons staat. Zoals ik al die jaren dat Marokko niet meedeed voor Nederland was. Als we dat voor elkaar kunnen krijgen, mogen we trots zijn.''

Marokko is op het WK ingedeeld in een groep met Spanje, Portugal en Iran. Maandagavond oefenen Karim El Ahmadi en Sofyan Amrabat nog tegen Slowakije en zaterdagavond staat er een oefeninterland tegen Estland op het programma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties