Informatie Dirk Kuyt Testimonial

Informatie Dirk Kuyt Testimonial

Na wekenlang aftellen is het zondag zo ver: de Dirk Kuyt Testimonial in De Kuip. Dik een jaar nadat hij Feyenoord naar de landstitel schoot, betreedt Dirk Kuyt nog eenmaal het heilige gras. Met de komst van vele grote (oud-)Feyenoorders en voetbalsterren over heel de wereld en een boordevol programma belooft het al vanaf 13:30 uur een unieke en geweldige dag te worden. Kom jij ook naar De Kuip? In dit bericht lees je alles over het programma en de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie.

Toegangspoorten
De poorten van het stadion gaan zondag om 12:30 uur open. Feyenoord adviseert alle bezoekers om op tijd naar De Kuip te komen, aangezien de toegangscontrole enige tijd kan kosten en om niets te missen van het volledige programma.

Voorwedstrijd
Een van de redenen waarom het belangrijk is om op tijd in De Kuip te zijn, is de voorwedstrijd die voorafgaand aan de Dirk Kuyt Testimonial wordt gespeeld. Hierbij komen de zonen van de ex-internationals Robin van Persie, Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart, Ruud van Nistelrooy, John Heitinga, Joris Mathijsen en Dirk Kuyt in actie. Let op: de voorwedstrijd begint om 13:30 uur.

Optreden W & W
Het startsein voor het hoofdprogramma wordt gegeven door W & W, het dj-duo dat bestaat uit Ward van der Harst en Willem van Hanegem jr. W & W geldt momenteel als één van de grootste internationale dj-acts (#14 in de mondiale DJMag Top 100) en zal in De Kuip voor het eerst het nummer ‘Sound of Rotterdam’ spelen, een co-productie van W & W en DJ Tiësto.

Tickets
Wil jij het unieke eerbetoon aan Dirk Kuyt graag meemaken in het stadion, maar heb je nog geen kaarten? Pak dan snel je kans, want er zijn nog kaarten verkrijgbaar! Tickets voor de Dirk Kuyt Testiomonial koop je hier.

Poorten Olympiazijde eerder open
Net als bij thuiswedstrijden van Feyenoord gaan de toegangspoorten aan de Olympiazijde zondag eerder open, namelijk om 11:30 uur. Vanaf die tijd tot 12:15 kunnen supporters met elk toegangsbewijs hier naar binnen. De Vereeniging is eveneens geopend vanaf 11:30 uur, waardoor supporters hier terecht kunnen voor een hapje en een drankje. Na 12:30 uur kan je alleen naar binnen via de poorten die staan aangegeven op je toegangsbewijs.

Openbaar vervoer
Feyenoord verwacht zondag grote drukte in en rondom De Kuip en adviseert bezoekers daarom om met het openbaar vervoer naar het stadion te komen. De Kuip is met het openbaar vervoer (per trein, tram of bus) uitstekend bereikbaar.

RET
Bezoekers van de Dirk Kuyt Testimonial kunnen vanaf drie uur voor aanvang tot drie uur na afloop gratis reizen met alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart.

NS
De NS zet zondag extra treinen in voor de Dirk Kuyt Testimonial. Zo rijden er pendeltreinen tussen de stations Rotterdam Centraal en Rotterdam Stadion en maken treinen vanuit en naar Dordrecht een extra stop.

Auto
Bezoekers die toch met de auto komen, kunnen via de Online Ticketshop een parkeerkaart kopen. Klik hier voor meer informatie over bereikbaarheid en parkeren.

E-ticket
Bezoekers van de Dirk Kuyt Testimonial dienen voor de wedstrijd zelf hun toegangsbewijs te printen. Doe dit enkelzijdig op A4-papier en verklein of vergroot het e-ticket niet. Het toegangsbewijs in de vorm van een e-ticket kan worden aangeboden bij de toegangspoort.

Betaalmunten: Eten & Drinken
In het stadion zijn diverse verkooppunten aanwezig waar je eten en drinken kunt kopen. Om te voorkomen dat je als supporter in de rij moet staan, wordt bij deze verkooppunten afgerekend met betaalmunten. Je kunt deze munten op diverse plaatsen in het stadion kopen. De munten kunnen contant betaald worden of met pin. Als je munten over hebt, kun je deze na afloop van de wedstrijd terug omwisselen voor contant geld.

Feyenoord Fanshop
De Feyenoord Fanshops bij De Kuip zijn zondag zowel vóór als na de wedstrijd geopend. Tijdens de Dirk Kuyt Testimonial is de Fanshop gesloten. Speciaal voor deze unieke wedstrijd introduceert de Feyenoord Fanshop de ‘Dirk Kuyt Testimonial’ Sjaal. De sjaal kost € 12,50. Bestel jouw ‘Dirk Kuyt Testimonial Sjaal’ online of loop langs bij de Feyenoord Fanshop.

Onvergetelijk afscheid
Feyenoord hoopt zondag op een onvergetelijk afscheid voor Dirk Kuyt. De club doet een beroep op alle bezokeers om er met elkaar een groot feest van te maken en hierbij geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken in De Kuip. Ook verzoekt het supporters zich de onthouden van kwetsende en racistische spreekkoren.

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een mooie middag in De Kuip toe!

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties