Mossou tipt Feyenoord: ''Manu García kan je nog best huren''

Mossou tipt Feyenoord: ''Manu García kan je nog best huren''

Feyenoord gaat ongetwijfeld opnieuw een drukke transferzomer tegemoet. Een aantal spelers van de bekerwinnaar wordt al in verband gebracht met een mogelijke transfer, maar rondom mogelijke versterkingen is het nog stil. Volgens sportjournalist Sjoerd Mossou loopt een versterking voor Feyenoord rond in de Eredivisie.

"Een creatieve middenvelder, dat heeft Feyenoord nodig", zegt Mossou in FC Rijnmond. "Dat hoeft niet eens een 'tien' te zijn. Dat was wel het probleem van dit seizoen, eigenlijk ook van het seizoen ervoor. Het is zonder bal allemaal prima in orde. Karim El Ahmadi is een geweldige speler, maar een speler die een keer de spits vrij voor de keeper zet missen ze."

Volgens Mossou zou Manu García een goede versterking zijn. De middenvelder werd dit seizoen door Manchester City verhuurd aan NAC Breda. "Dat is een fantastische voetballer. Dan moet je wel je middenveld daarop afstemmen, maar als iemand dat fantastisch kan is hij dat wel. Die kan je nog best wel een seizoen huren van City. Voor hem zou het ook een heel logische stap zijn, door te laten zien dat hij het ook in de top van de Eredivisie kan."

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties