Botteghin kritisch: ''Ik ben niet tevreden''

Botteghin kritisch: ''Ik ben niet tevreden''

Feyenoord sloot zondagmiddag het seizoen af met een overwinning tegen sc Heerenveen. Eric Botteghin stond aan de aftrap van de wedstrijd. De verdediger was dit seizoen, mede door blessureleed, niet zeker van een basisplaats en daar baalt de Braziliaan van.

"Het is een seizoen met ups en downs, maar we hebben het goed afgesloten. De laatste tien wedstrijden hebben we alles gewonnen en het belangrijkste is de bekerwinst. Ik heb dit seizoen weinig gespeeld na mijn blessure, dat had ik niet verwacht. Ik ben niet tevreden met dit seizoen."

De verdediger verwacht dat hij ook na de zomerstop speler van Feyenoord is. "We zullen zien", zegt hij over een mogelijke transfer tegenover Voetbal International. "Dat is bij elke speler zo, als er iets interessants langskomt kijk je daar altijd naar. Tot nu toe is er niets en ik heb nog een tweejarig contract hier.

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties