Boskamp: ''Als dat lukt, zie ik Feyenoord weer winnen''

Boskamp: ''Als dat lukt, zie ik Feyenoord weer winnen''

Vandaag speelt Feyenoord de bekerfinale tegen AZ. De Rotterdammers waren in de competitie al twee keer te sterk voor de Alkmaarders. De ploeg van John van de Brom verloor op 11 maart met 2-1 in De Kuip. Volgens Jan Boskamp moet Feyenoord op dezelfde manier spelen als toen.

''Tot aan de afgelopen thuiswedstrijd in de competitie tegen AZ dacht ik dat het heel lastig zou worden om die ploeg te verslaan in de bekerfinale. Dat gevoel is helemaal gekeerd door de overwinning die we vorige maand op AZ boekten,'' vertelt Jan Boskamp in gesprek met het Feyenoord Magazine.

''Als Feyenoord in de finale op dezelfde manier kan spelen als in die competitiewedstrijd en de Feyenoord-supporters opnieuw fanatiek achter de ploeg gaan staan, raken de spelers van AZ hopelijk weer aan de racekak en vallen ze opnieuw stil. Als dat lukt, zie ik Feyenoord op 22 april die beker weer winnen. Als ik de verhalen moet geloven, had AZ de vorige keer echt schrik in De Kuip.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties