Van Bronckhorst: ''Gelijkmaker mag never nooit vallen''

Van Bronckhorst: ''Gelijkmaker mag never nooit vallen''

Feyenoord boekte zondag een prima overwinning op FC Twente, maar Brad Jones zal niet met alleen maar goede gevoelens terugdenken aan de wedstrijd. De doelman ging in de eerste helft in de fout en leidde daarmee de gelijkmaker van FC Twente in.

"Het was in een fase in de wedstrijd waarin wij eigenlijk de 2-0 moesten maken, maar we kwamen op 1-1", analyseert trainer Giovanni van Bronckhorst in gesprek met FOX Sports. "Je zag het geloof bij FC Twente in de ploeg komen. Dat merkte je ook in het stadion, maar die gelijkmaker mag never nooit vallen."

"Ik denk dat het sowieso in de opbouw niet goed ging", vervolgt hij. "Op dat moment moesten we de bal achterin centraal houden. Dan komt de kaats van Tonny Vilhena in de hoek, Karim El Ahmadi kan het corrigeren. Het is dan zaak voor Brad om de bal weg te werken. Dat doet hij niet goed waardoor we het onszelf heel moeilijk in de wedstrijd maakten."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties