Den Ouden over Van Persie: ''Gewoon lekker laten spelen''

Den Ouden over Van Persie: ''Gewoon lekker laten spelen''

Robin van Persie kan zondag mogelijk weer in actie komen in het shirt van Feyenoord. De aanvaller stond de afgelopen weken aan de kant met een blessure, maar is weer wedstrijdfit. Tegen FC Twente lijkt de kans echter klein dat Van Persie in de basisopstelling start.

Volgens Geert den Ouden moet Van Persie minuten gaan maken om zo belangrijk te kunnen zijn in de bekerfinale tegen AZ. "Als je er vanuit gaat dat hij gaat spelen, moet je hem laten spelen de komende weken", stelt hij. "Als een speler zijn goede vorm moet vinden, moet hij spelen. Je kan hem wel bewaren, bewaren en bewaren maar hij moet wel wedstrijdritme hebben."

"Ja, ook met de kans dat hij geblesseerd kan raken anders moet je geen profvoetbal spelen", vervolgt de oud-profvoetballer in FC Rijnmond. "Vorig jaar bij Fenerbahce speelde hij van grote wedstrijd tot grote wedstrijd, geloof ik. Daar word je niet heel erg fit van. Tegen AZ heb je wel een fitte Van Persie nodig, dus gewoon lekker laten spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties