Ramon Hendriks tekent eerste profcontract

Ramon Hendriks tekent eerste profcontract

Ramon Hendriks heeft dinsdagmiddag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. In het bijzijn van zijn ouders, jongere broer en zus, oudere zus en zijn beste vriend tekende de 16-jarige verdediger van Feyenoord Onder 17 een overeenkomst die hem tot medio 2021 aan de club verbindt.

‘Ik ben enorm blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt met dit contract,’ zo laat een enthousiaste Hendriks optekenen. ‘Dit is voor mij een hoogtepunt, maar tegelijkertijd zie ik dit pas als het begin. De komende jaren ga ik er alles aan doen om me zo goed mogelijk te ontwikkelen, met als uiteindelijke doel een plekje bij Feyenoord 1.’

Hendriks kwam in de zomer van 2017 over van FC Dordrecht. De bij ASWH opgegroeide centrale verdediger genoot interesse van verschillende clubs in binnen- en buitenland maar koos voor Feyenoord. De jeugdinternational van Oranje Onder 17 noemt zijn inzicht, techniek en coachend vermogen als zijn sterkste punten.

Martin van Geel over het vastleggen van Hendriks: ‘Ramon is een stabiele linker centrale verdediger. Met deze overeenkomst bieden we hem de komende jaren de kans om verder door te groeien. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dat zal doen.’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties