'Pi-Air': ''Je moet voorkomen dat je Gio moet ontslaan''

'Pi-Air': ''Je moet voorkomen dat je Gio moet ontslaan''

Feyenoord plaatste zich woensdagavond voor de finale van het bekertoernooi. Een opsteker voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst, dat bezig is aan een moeizaam seizoen. De achterstand van de regerend landskampioen op koploper PSV in de competitie bedraagt 23 punten.

"Ik vind dat je echt moet voorkomen dat er een moment komt dat je hem zou moeten ontslaan", stelt Pierre van Hooijdonk. "Daarvoor heeft hij als speler en trainer teveel betekend. Voor het eerst in achttien jaar werden ze kampioen en ze wonnen daarvoor de beker. Dit jaar hebben ze weer een kans om die te pakken."

"Er zou best wel een moment kunnen zijn dat ze komende zomer met z'n tweeën om de tafel gaan zitten en dan zeggen dat een vertrek misschien wel het beste is", vervolgt de oud-Feyenoorder bij Ziggo Sport. "Een afscheid met de beker zou fantastisch zin. Vaak wordt er met trainer te lang doorgegaan, dan ontkom je niet aan een ontslag. Dat vind ik niet bij Giovanni en Feyenoord passen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties