Berghuis: ''We hebben een overwinning nodig''

Berghuis: ''We hebben een overwinning nodig''

Steven Berghuis is teleurgesteld in de prestatie van Feyenoord tegen PSV. De Rotterdammers verloren in eigen huis met 1-3 van de huidige koploper van de Eredivisie. "Ik heb vandaag ook weinig goede momenten gehad", zegt hij tegenover FOX Sports.

"Het is allemaal niet zo moeilijk", zegt Berghuis. "PSV zette Eric Botteghin goed onder druk. Wij hadden daar de oplossing en het zelfvertrouwen niet voor om daar onderuit te voetballen. Nicolai Jørgensen kreeg onmogelijke ballen. Voor PSV is het dan lekker voetballen, zo simpel is het."

"Je ziet dat het vertrouwen in de ploeg broos is. Mensen hebben aan de bal niet het lef om te wachten of anderen in te spelen. Het is allemaal wel verklaarbaar hoe we na de winterstop is gelopen. We blijven in elkaar geloven en hebben een overwinning nodig."

De buitenspeler verscheen in de tweede helft niet meer op het veld door een knieblessure. "Het gaat niet zo heel goed, anders was ik er niet uitgegaan. Ik hoop dat ik de wedstrijd van woensdag kan halen. Mijn gevoel zegt dat dat wel moet lukken. Ik kan niet wachten tot die wedstrijd."

Lees meer over
Steven Berghuis Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties