'Gio': ''Sven is op het laatste moment geblesseerd geraakt''

'Gio': ''Sven is op het laatste moment geblesseerd geraakt''

Eric Botteghin keert zondag terug in de basisopstelling van Feyenoord. De Braziliaanse verdediger, die in de eerste seizoenshelft geblesseerd raakte, vervangt Sven van Beek in het hart van de defensie. De 23-jarige Van Beek kan niet in actie komen door een blessure aan zijn knie.

"Van Beek is op het laatste moment geblesseerd geraakt, eigenlijk vrijdag laat in de middag", zegt trainer Giovanni van Bronckhorst tegenover FOX Sports. "Hij heeft vrijdag gewoon meegetraind, maar is daarna langs de medische staf gegaan. Gisteren kon hij ook niet meetrainen. Hij heeft last van zijn knie, de komende dagen moeten we kijken hoe dat zich zal ontwikkelen."

"Eric is klaar om te spelen vanmiddag", vervolgt Van Bronckhorst over de basisplek van Botteghin. "Hij is een jongen die de laatste weken op de bank zat. Hij is een winnaar en wil spelen. Hij heeft al gespeeld in het beloften en vandaag zal hij er staan." De trainer verkoos Botteghin boven Renato Tapia vanwege de kopsterke Luuk de Jong.

Lees meer over
Sven van Beek Eric Botteghin Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties