Diks: ''Ik heb een moeizame periode achter de rug''

Diks: ''Ik heb een moeizame periode achter de rug''

Kevin Diks stond zondag weer eens in de basisopstelling van Feyenoord. Voor de verdediger was het zijn eerste basisplaats sinds de uitwedstrijd tegen Roda JC. De 21-jarige Diks kijkt met een prima gevoel terug op de overwinning tegen Heracles Almelo.

"Ik heb het al een paar keer eerder bij Vitesse gedaan", zegt Diks over zijn rol als linksback tegenover RTV Rijnmond. "De eerste vijf tot tien minuten was het wel wennen. Dat wist ik vooraf maar daarna is het positioneren en gaat het prima."

"Ik ben al een tijdje goed aan het trainen en heb een moeizame periode achter de rug. De trainer zei dat ik hard moest blijven trainen en ik moest wachten op mijn kans. Dat heb ik gedaan. Ik train gewoon hard. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor het team."

Feyenoord boekte zondag weer eens een overwinning na twee nederlagen. "Het vertrouwen is er eigenlijk wel, dat klinkt misschien gek. Als je ziet hoe wij trainen, dat gaat echt goed. Alleen in de wedstrijd gaat het niet zoals we willen. Dat moeten we weer terugkrijgen, we moeten op onszelf vertrouwen. We zijn gewoon een goed team."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties