Kashia: ''Dit Feyenoord is geen kampioensteam''

Kashia: ''Dit Feyenoord is geen kampioensteam''

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij Vitesse. Vorig seizoen was de ontmoeting in Arnhem voor Feyenoord een belangrijke in de strijd om het kampioenschap. Het werd 0-2 in het voordeel van de Rotterdammers.

Ook Vitesse-verdediger Guram Kashia herinnert zich het duel van een half jaar geleden. Hij is zondag uit op revanche. "Dat wordt een zware klus. Feyenoord is een topclub", begint hij in gesprek met De Gelderlander. "Maar er is een verschil met vorig jaar. Toen stond Feyenoord hier met een kampioensteam en zaten wij een week voor de bekerfinale. Nu liggen de verhoudingen anders. En dit Feyenoord is geen kampioensteam."

Voor Vitesse is de wedstrijd tegen Feyenoord een kans op revanche na de 1-0 nederlaag tegen ADO van afgelopen donderdag. Kashia vergelijkt het met de overwinning van Vitesse op Ajax eerder dit seizoen. Toen reageerde de ploeg op de bekernederlaag tegen Swift. "Ik hoop op een herhaling. De omstandigheden voelen een beetje hetzelfde. We zijn zwaar teleurgesteld door de wedstrijd in Den Haag. We zijn zeker getergd."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties