Basacikoglu blij: ''Zit de laatste tijd goed in mijn vel''

Basacikoglu blij: ''Zit de laatste tijd goed in mijn vel''

Bilal Basacikoglu was donderdagavond een van de lichtpuntjes bij Feyenoord. De aanvaller kwam lange tijd niet meer in actie voor de Rotterdamse club, maar speelde tegen FC Groningen (3-0 overwinning) ruim een uur mee.

"Een assist na een lange tijd, dat is altijd leuk. Het ging redelijk vandaag", aldus Basacikoglu tegenover FOX Sports. "Het is anders dan een wedstrijd waarin je een kwartier voor tijd invalt, dan heb je een korte tijd om jezelf te laten zien. Helaas valt Sam (Larsson, red.) geblesseerd uit. De trainer koos voor mij."

"De laatste weken zit ik goed in mijn vel", vervolgt hij. "Ik heb heel lang niet gespeeld maar ben mijn ding blijven doen op de trainingen. De trainer zie dat dit de beloning was. Ik moest genieten en dat heb ik gedaan."

"Als je elke week na de wedstrijd naar huis gaat zonder te spelen, dat is lastig", blikt Basacikoglu terug op de laatste maanden. "Je bent voetballer en wilt elke week spelen, ook al is het maar vijf minuten. Na een wedstrijd ga je dan naar huis, zit je op de bank en baal je dat je niet hebt gespeeld. Ik heb voor mezelf besloten om gewoon het plezier te behouden."

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties