Baan over Van Bronckhorst: ''Van Marwijk was ook zo''

zondag 4 februari 2018 20:31 118.930 keer bekeken 502 reacties Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst is bezig aan een moeilijke periode als trainer van Feyenoord. Feyenoord weet dit seizoen weinig te overtuigen, wat resulteert in kritiek op de oefenmeester. Volgens Rob Baan, voormalig technisch directeur van Feyenoord, doet Van Bronckhorst er goed aan om zijn eigen tactiek aan te houden.

"Je moet bij jezelf blijven", stelt Baan in FC Rijnmond. "We moeten rekening houden met het feit dat hij een type trainer is die vasthoudt aan bepaalde dingen. Bert van Marwijk was ook zo. Hij hield altijd vast een bepaalde dingen, bleef rustig en het kwam goed. Dat zie je ook aan Van Bronckhorst. Wij staan niet elke dag met de spelers op het veld, hij wel."

Volgens Ruud van Os, chef sport van RTV Rijnmond, is de kritiek op de trainer niet altijd terecht. "Als ze dit seizoen de beker pakken, dan zijn het vier prijzen in drie seizoenen. Dan is er toch geen fatsoenlijke discussie te voeren over het functioneren van Van Bronckhorst? Dat is een trainer van Feyenoord nog nooit gelukt."

Gerelateerd nieuws
502 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 177 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 72612 leden - Op dit moment zijn 647 mensen actief, waarvan 174 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved