Van Persie hield conditie op peil bij Excelsior

Van Persie hield conditie op peil bij Excelsior

René Hessel, de voormalige jeugdtrainer van Robin van Persie bij Excelsior, verwacht dat de aanvaller fit aan zal sluiten bij de wedstrijdselectie van Feyenoord als de overgang van Fenerbahce doorgaat. De afgelopen tijd hield Van Persie enkele malen zijn conditie op peil bij Excelsior, onder leiding van een trainer van Feyenoord.

Conditioneel is Van Persie volledig in orde, maar dat wil niet zeggen dat hij gelijk een basisplaats zou kunnen krijgen. "Wedstrijdfit is iets anders. Dat lukt alleen door wedstrijden te spelen," zegt Hessels in gesprek met RTV Rijnmond.

De verwachtingen van de supporters en Hessel zijn hooggespannen. Er lijken binnen de basiself van Feyenoord drie posities voor Van Persie mogelijk te zijn: nummer 10, creatieve middenvelder of om de spits heen. Op die laatste positie liet hij zich ook in de jeugd bij Excelsior en Feyenoord al gelden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties