Haps looft Malacia: ''Ben ook trots op hem''

Haps looft Malacia: ''Ben ook trots op hem''

Ridgeciano Haps moest de laatste wedstrijden van Feyenoord in 2017 vanaf de tribune meemaken. De verdediger stond aan de kant met een blessure aan zijn sleutelbeen. De 18-jarige Malacia nam Haps' positie aan de linkerkant van de verdediging in en liet een goede indruk achter.

Ook Haps was onder de indruk van Malacia. "Hij heeft het goed gedaan en ik ben ook trots op hem", stelt de verdediger, die sinds zich afgelopen zomer Feyenoorder mag noemen, tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb hem gelijk een berichtje gestuurd, dat is alleen maar mooi. Voor hem, Feyenoord en het team. Als ik fit ben, weet ik niet of ik direct mijn basisplaats weer terugkrijg. Dat is aan de trainer."

Op zondag 21 januari start Feyenoord de tweede seizoenshelft op bezoek bij Ajax. "Alles is nog mogelijk in de competitie", stelt Haps. "Kampioen worden ook. De achterstand is groot, maar het is vaker gebeurt dat een club zoveel punten achterstond en het alsnog haalde. Zolang het kan, moeten we erin geloven."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties