'Feyenoord en Fenerbahce praten nog over transfer Van Persie'

'Feyenoord en Fenerbahce praten nog over transfer Van Persie'

Een terugkeer van Robin van Persie naar Feyenoord is nog geen uitgemaakte zaak. Volgens De Telegraaf is de Rotterdamse club nog in onderhandeling met Fenerbahce, de huidige club van de aanvaller, over de transfer. Pas als de laatste plooien zijn gladgestreken, is een transfer mogelijk.

Volgens het eerdergenoemde medium steggelen Feyenoord en de Turkse club al dagen over de (financiële) zaken die bij de transfer horen. Er zou 'volop mailverkeer' zijn tussen de twee partijen. In de tussentijd volgt Van Persie sinds begin deze week in Nederland een speciaal trainingsprogramma om zo fit mogelijk bij Feyenoord te beginnen.

Enkele weken geleden werd Van Persie 'vrijgesteld van werkzaamheden' door Fenerbahce. De speler en club zouden daarna in gesprek gaan over het ontbinden van zijn contract, maar deze gesprekken lijken dus minder soepel te zijn verlopen zoals in eerste instantie werd verwacht.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties