Gustafson: ''Feyenoord kan mij tussentijds terughalen''

Gustafson: ''Feyenoord kan mij tussentijds terughalen''

Feyenoord heeft Simon Gustafson dit seizoen verhuurd aan Roda JC. De middenvelder wist de afgelopen twee wedstrijden drie keer te scoren voor de Limburgers. De Rotterdammers missen momenteel creativiteit in de ploeg en worden in verband gebracht met het aantrekken van enkele spelers. Ook het terughalen van Gustafson kan een optie zijn voor Martin van Geel.

''Het is inderdaad contractueel vastgesteld dat Feyenoord mij tussentijds terug kan halen, bij personele problemen of iets dergelijks,'' zegt Gustafson, die nog een contact heeft tot 2019 in De Kuip, in gesprek met Fotbollskanalen. ''Of ik denk dat dat ook daadwerkelijk gaat gebeuren? Ik weet het niet, het idee is eigenlijk dat ik een seizoen lang bij Roda JC blijf.''

Gustafson ziet Feyenoord ook een stuk minder presteren dan vorig jaar. Waar gaat het mis? "Dat is moeilijk om te zeggen. Wel is het zo dat ze Champions League-voetbal hebben gespeeld en dat heeft voor een slijtageslag gezorgd. Het is wel duidelijk dat Feyenoord ondermaats presteert, maar laten we eerlijk zijn: ze hebben de beschikking over een geweldig team. Binnenkort moet het dus beter gaan..."

[poll=353]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties