''De vraag is of beide spelers betaalbaar zijn voor Feyenoord''

''De vraag is of beide spelers betaalbaar zijn voor Feyenoord''

Feyenoord is dit seizoen te afhankelijk van Nicolai Jørgensen en Steven Berghuis. Het spel van het team van Giovanni van Bronckhorst is verre van sprankelend, de defensie is allesbehalve een onneembare vesting en zodoende moeten er ten opzichte van afgelopen seizoen meer doelpunten worden gemaakt om te winnen.

Het Algemeen Dagblad schrijft dat Van Bronckhorst, die vijf geblesseerde verdedigers moet missen, momenteel slechts veertien volwaardige spelers tot zijn beschikking heeft. De rest is of te jong of er is al geruime tijd duidelijk dat ze niet serieus in beeld zijn als basiskracht, zoals Michiel Kramer, Bilal Basacikoglu en inmiddels ook Kevin Diks.

Het gebrek aan creativiteit breekt Feyenoord op. "De club investeert dolgraag in spelers die in de Eredivisie opvallen. Deroy Duarte van Sparta, hoe jong en ervaren ook, heeft de diepgang waar het bij Feyenoord aan ontbreekt. Zakaria Labyad heeft juist weer de creativiteit. De vraag is of beide spelers betaalbaar zijn voor Feyenoord."

"De vraag is ook, als dat zo is, of de club alweer flink wenst te investeren na een zomer waarin er nogal wat geld werd gespendeerd." Feyenoord, dat niet in Europa overwintert, is inmiddels op een zesde plaats terug te vinden, met veertien punten minder dan koploper PSV. De achterstand op de nummers twee en drie, Ajax en AZ, bedraagt negen punten.

Lees meer over
Steven Berghuis Michiel Kramer Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties