Kein Geloel: ''Doei doei: Met borst vooruit Europa uit''

Kein Geloel: ''Doei doei: Met borst vooruit Europa uit''

Een fraaie goal en drie punten, dat wel, maar verder was er zaterdag wederom weinig om warm van te worden in de ijskoude Kuip. Toch durven Freek, Johan en Rob in Kein Geloel alweer voorzichtig optimistisch te zijn over de week die voor ons ligt.

Want hoewel de Champions League ons nog geen succes bracht: een resultaat tegen Napoli zou toch nog voor een piepklein gouden randje kunnen zorgen. Het verandert niets meer aan de uitschakeling, maar de eer en het zelfvertrouwen kunnen wel een boost gebruiken. Jammer daarom dat de sfeeractie voor de voorlopig laatste avond in het miljoenenbal werd afgekeurd. Daar ligt een taak voor Jan de Jong, die zo graag de relatie met supporters wil verbeteren dat hij zaterdag op de Noordzijde kwam kijken.

Belangrijkste blijft natuurlijk de pot in Utrecht. Bij winst daar kan Feyenoord weer wat verder omhoog kijken. Maar dan moet een thriller als vorig jaar worden voorkomen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties