'Gio' over El Ahmadi: ''Nog te vroeg om iets te zeggen''

'Gio' over El Ahmadi: ''Nog te vroeg om iets te zeggen''

Giovanni van Bronckhorst zag zijn Feyenoord zaterdagavond eindelijk weer winnen in de eigen Kuip. De Rotterdammers konden de overwinning ook goed gebruiken om het vertrouwen een beetje op te krikken.

''Het was belangrijk om thuis weer te winnen. We moeten bij blijven en dat hebben we vandaag goed gedaan. Het spel was matig naarmate de wedstrijd vorderde, we waren onrustig en nerveus. We speelden te vaak naar achteren'', oordeelt de trainer tegenover Fox Sports.

''Je staat 1-0 voor en zit goed in de wedstrijd met snelle passing en goede overzetting naar de contra-kant. Via de vleugels goede kansen gehad op de tweede.'' Toch gaf Feyenoord het initiatief uit handen. ''Misschien heeft het te maken met de situatie waarin we zitten.''

Van Bronckhorst zag Karim El Ahmadi geblesseerd uitvallen. ''Het is nog te vroeg om te zeggen, maar ik hoop dat het niet ernstig is.''

[dumpitem=16819]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties