'Gio': ''Wisselwerking tussen team en staf is er nog steeds''

'Gio': ''Wisselwerking tussen team en staf is er nog steeds''

Feyenoord neemt het zaterdagavond op tegen FC Groningen. Voor de Rotterdammers is het zaak om eindelijk eens een overwinning te boeken in de eredivisie. De wedstrijd tegen Manchester City geeft Giovanni van Bronckhorst vertrouwen.

''Als je ziet hoe wij gespeeld hebben, hoog niveau. Belangrijkste om dat te doen. Als we dat tegen Groningen ook doen, kunnen we resultaten behalen,'' zegt Giovanni van Bronckhorst op de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond.

De ziekenboeg van Feyenoord stroomt ook langzaam weer leeg. De Rotterdammers kunnen alleen niet beschikken over Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin. ''Met name achterin weken lang moeten kijken wie fit en beschikbaar was. Moeite om automatismen te krijgen. Hoop dat dat komende weken wel kan.''

Giovanni van Bronckhorst merkt nog altijd dat hij een klik heeft met zijn selectie. ''Wij knokken om het gevoel en de resultaten van vorig jaar weer terug te krijgen. Die wisselwerking tussen team en staf is er nog steeds.''

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties