Berghuis: ''Misschien mis ik daardoor later wel die kansen''

Berghuis: ''Misschien mis ik daardoor later wel die kansen''

Steven Berghuis leek Feyenoord in de slotfase van de wedstrijd tegen ADO Den Haag alsnog naar een overwinning te schieten. De aanvaller kreeg een aantal gigantische kansen op de 2-3, maar Berghuis kreeg de bal er niet in.

“Dit was niet mijn dag”, zegt de buitenspeler in gesprek met FOX Sports. “Ik heb veel kansen gehad en reken het mezelf aan. Ik heb het vandaag gewoon niet goed gedaan. Ik moet ook zeggen dat de ballen anders naar me toe rolden op het kunstgras. Daardoor ging ik meer nadenken over mijn aanname en dan gaat het niet goed.”

“Ik heb ook een aantal ballen makkelijk ingeleverd vandaag, ik speelde een slechte wedstrijd. Dan moet je wel positief blijven en je kop omhoog houden. Dat deed ik niet. Misschien mis ik daardoor wel de kansen daarna omdat ik net de rust in mijn hoofd niet had. Dit was geen goede dag voor mij. Ik verwacht meer van mezelf, dat reken ik mezelf aan.”

[dumpitem=16732]

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties