'Gio': ''Op dit moment zit er weinig vertrouwen in het team''

'Gio': ''Op dit moment zit er weinig vertrouwen in het team''

Feyenoord wist zondagmiddag geen overwinning te boeken tegen ADO Den Haag, maar speelde met 2-2 gelijk. Voor Feyenoord is het de vierde competitiewedstrijd op rij waarin de ploeg van Giovanni van Bronckhorst niet weet te winnen.

“We komen vroeg op een voorsprong en zitten goed in de wedstrijd”, aldus Van Bronckhorst tegenover FOX Sports. “Na de 1-0 gingen we door met het creëren van kansen. We kregen ook een aantal goede kansen voor de tweede goal. De laatste tijd kunnen we dat niet, een wedstrijd op slot gooien. Ook vandaag was dat zo.”

“Op dit moment zit er weinig vertrouwen in het team omdat we weinig resultaten halen de laatste tijd”, vervolgt hij. “Daarom moet je jezelf belonen in deze wedstrijd waarin je veel kansen krijgt. Dat doen we niet, dus ga je tegen jezelf voetballen. Dat mag niet gebeuren. Het laatste kwartier ging het beter en creëren we nog een aantal kansen om te winnen.

[dumpitem=16734]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties