'Gio': ''We maken elke wedstrijd stappen, ook vandaag''

'Gio': ''We maken elke wedstrijd stappen, ook vandaag''

In Charkov verloor Feyenoord met 3-1 van Sjachtar Donetsk en daarmee is overwintering in de Champions League niet meer mogelijk. Trainer Giovanni van Bronckhorst stond na afloop Veronica te woord.

"Je weet dat je vandaag een resultaat moest behalen om nog kans te maken op kwalificatie", aldus de trainer van Feyenoord. "We hebben geluk dat Manchester City wint bij Napoli. Mocht de volgende ronde ook gunstig uitpakken dan heb je tegen Napoli thuis nog een kans om de Europa League in te gaan."

Van Bronckhorst zag zijn ploeg opnieuw door een individuele fout een doelpunt weggeven. Sofyan Amrabat leverde de bal in bij Sjachtar, waardoor de Oekraïeners de 2-1 konden maken. "Op dit niveau wordt zoiets afgestraft. Het is zuur voor hem dat zijn foutjes doelpunten opleveren, als de bal over wordt geschoten is het wat minder erg."

Toch zag de oefenmeester ook zeker lichtpuntjes bij zijn ploeg. "Ik zie een ploeg die elke wedstrijd stappen maakt, ook vandaag. Als je zo kan spelen bij Sjachtar en zoveel kansen weet te creëren, dan doe je iets goed. We maken stappen, alleen op dit niveau is dat niet genoeg geweest om ook punten te pakken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties